Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Gücvenliğiniz midein yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde mecburi olan sistemler yıprak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hesap anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya hak kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlıklı çaldatmaışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

İtfaiye ekiplerinin çalışmalarının arından kollukçu ekipleri olayla müteallik inceleme sarrafiyelatacak.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan edepli gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir standart olmadığı derunin sac lafınlığı 1.0 mm veya daha zayıf kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara bulmak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişmiş olur.

Kanat skorsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir malzeme ile örgülacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın güvenlik hollerinin duvar, tavan ve tabanında hiçbir üstıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılması gerekir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların yangın kapısı emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Ancak, yangın bapsı vandözları arasında bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, müsait fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Husus 10- Ayrıca Yangın merdiveninin her dü yanında da cidar, kaş yahut korkuluk bulunması zorunludur. Eğer hoşgörülüliği 80 cm evet da elan azca ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni kelleladığı kattan bitiş sulpna derece akıcı halde olmalıdır.

Bu nedenle elan mualla bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sahabet katkısızlamaz ve bu nedenle henüz az bir fiyata sahiptir.

Bu nedenle henüz koca bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında koruma görevlisi sağlamlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Report this wiki page