2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; kez skorsı 4’ü geçmeyen ve seans yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde kök olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha şiddetli mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kaçış yolları ve diğer tedbirler, yangın yahut diğer müstacel durumlarda hayat güvenliğinin tek yalnızca bir tedbire dayandırılmayacağı biçimde tasarlanır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapısının) bel kemiği amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide konstrüksiyonlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki duman, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu aksi koşulların öteki katlara geçişini mâni olmak veya kabil evetğu derece geciktirmektir.

Düzlükında spesiyalist ve sertifikalı orijinçılarımızın ulamaları ile her projeye elverişli yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Antrparantez, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Yangın merdivenlerinin örek, tavan ve ayaında hiçbir kenarıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar kazançlı ise buna rabıtalı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder peşışını getirmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci Yangın kapısı istanbul fi yatı sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Derece: Haberde adı sabık firma adları ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda nüshalan tüm değnöbetkenlere ilgilı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Dairesel merdivenin destur verilmediği yerler ortada meslek, sıhhat bünyeu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden ziyade başüstüneğu sefahat merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına destur verilemez.

Report this wiki page